Om Groot

Passion för våra kunders framgång

Groot grundades för att fånga det ökade behovet av välplanerade utemiljöer kring fastigheter i både näringsliv, privat och offentlig sektor.

Vi har ett driv och genuint kundfokus och vår kompetens är riktad till att skapa och implementera värdefulla utemiljöer.
 

Vi är en professionell aktör och affärspartner med ordning och reda som håller överenskommelser och förväntningar. Våra kunder är fastighetskoncerner, offentlig sektor, bostadsrättsföreningar och hotell/konferens.

DSC_0910
IMG_1091

Kunder

Groot är etablerade som rådgivare, projektutvecklare och totalentreprenör till flera organisationer i privat och offentlig sektor. Bland våra kunder finns några av Sveriges största fastighets- och bostadsbolag samt bostadsrättsföreningar, hotell/konferens, serviceboenden och privata villaägare.

IMG_8176

Leverantörer

Vi bygger förtroenderelationer till våra leverantörer och har ett etablerat nätverk med partners. Vi jobbar endast med kvalitativa och ändamålsenliga produkter och  underentreprenörer jobbar strikt under vårt varumärke och ansvar, som lever upp till våra riktlinjer om kompetens och kvalitet.

 

IMG_1462

Medarbetare

Att vara en del av Groot innebär att ta sitt kunduppdrag på största allvar och samtidigt jobba med mycket positiv energi, kreativitet och drag under galoscherna!

Vi sysselsätter ca 20 personer i projekt med en handfull egen personal utöver projektanställda.

 

groot

Groot = Växa sig stor

Groot (/gru:t/), betyder ungefär ”att växa och bli stor”.

Ordet  delar betydelse med engelskans Growth (växa/utvecklas), tyskans Größe (stor) och svenskans Gro. Vårt namn har inget med figuren att göra men symboliserar väl vad vi gör.